Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

ATEC


ATEC Nv een bedrijf dat zich toegelegt op metaalconstructies. ATEC is sinds kort een vaste klant bij ons. Na het aanleveren van workstations en kleine benodigdheden zoals printer inkt, printpapier, muizen etcetera

ATEC was opzoek naar een volwaardige mail oplossing. Na enkele gesprekken met een technicus waren ze overtuigd van Microsoft Office 365. Door dat ze meedere gebruikers hebben. En up to date moesten blijven van elkaars agenda was dit een ideale keuze. Ook qua veiligheid hoeft men zich geen zorgen te maken. Alle mails worden in de cloud opgeslagen. Het email account toevoegen op een andere computer vormt geen probleem. Automatisch download de computer alles van uit de cloud naar de computer.

Fraeye Hardware Group  heeft dan ook de volledige migratie naar Microsoft Office 365 voor rekening genomen.

Wat hebben we gebruikt bij dit project?

Microsoft Office 365 - AIOS Workstations

Fraeye Hardware Group
Computers

Bij ATEC staan een paar van de workstations van eigen maak. 
Deze zijn door FHWG samengesteld en optimaal geinstalleerd voor de totale performantie.
 

Fraeye Hardware Group
Microsoft Office 365

Migreren van Microsoft Office 365 is geen onbekende IT-term bij FHWG, met onze ervaring in Office 365 is dit een risicoloze migratie. Microsoft Office 365 vindt je terug in verschillende vormen. Enkel de mail oplossing, de mail oplossing inclusief het office pakket.
Dit is allemaal te bekijken naar de noden van de klant. De migratie van hun oude systeem naar Office 365, heeft geen problemen en weinig tot geen down time meegebracht. Dit door onze ervaring en de uitgebreide support afdeling achter Fraeye Hardware Group.

Rijksweg 53
9680 Maarkedal
055 23 20 50
BE 0715 639 670
Fraeye Group