Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

Avventura


Avventura is een mooi succes verhaal. Ze waren overtuigd van de meerwaarde van Microsoft Office 365, All In One Solutions werd aangesteld voor de migratie hiervan. Een dertigtal emailaccounts moesten worden gemigreerd.

Avventura was ook opzoek naar een degelijke oplossing om te communiceren met private gegevens tussen hun vestigingen. Hier stelde Fraeye Hardware Group een Cloud based NAS systeem voor. Opzich lijkt dit een gemakkelijk project. Echter draait het software pakket van Avventura op oude software en ondersteund deze niet alle mogelijkheden die we hebben op de dag van vandaag.

Aan de mail oplossing van Avventura is ook een sharepoint gekoppeld. Deze word gebruikt om vergadering en bestellijsten en stocks door te geven aan andere vestigingen.

Wat hebben we gebruikt bij dit project?

Synology NAS - Microsoft Office 365 - HP Computers

Fraeye Hardware Group
Cloud Based NAS

Hier stond Fraeye Hardware Group voor een moeilijke taak. Door de op dat moment verouderde infrastruur bij Avventura was het moeilijk een correct product aan te raden. All In One Solutions kwam aan de tafel met een heuze Cloud-based NAS opstelling. Met dit idee is het project toch tot een goed eind gebracht. Avventura is nog steeds een trouwen klant, en geniet dagelijks nog van de bewezen diensten. 

Fraeye Hardware Group
Microsoft Office 365

Microsoft Office 365, ondertussen een gekend verhaal binnen de mail oplossingen. Bij Avventura is er een migratie gebeurd van dertig emailaccounts, door onze ervaring heeft Avventura hier amper iets van gemerkt. Kleine foutjes waren spoedig opgelost en Avventura kon met een gerust hart verder.

Rijksweg 53
9680 Maarkedal
055 23 20 50
BE 0715 639 670
Fraeye Group