Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

JorisSweets


Suikerbakkerij Joris

  • klant

Suikerbakkerij Joris


De Suikerbakkerij Joris is een monument in de geschiedenis van de Belgische confiserie. Een Belgische gezins-onderneming opgericht in 1938 die reeds meerdere generaties dezelfde principes van in het begin volgt: bonbons van uitstekende kwaliteit aanbieden met respect voor de traditie en fabricatie van destijds toen alles nog manueel gebeurde en op basis van kwalitatieve natuurlijke ingrediënten.

Oorspronkelijke netwerk uitdagingen

Vernieuwing van de IT infrastructuur : Server – Virtualisatie – Werkstations – LG Ultrawide schermen – Backup & Disaster Recovery

Oplossingen

Als centraal punt voor het nieuwe netwerk kozen we voor de reeds zeer beproefde HP Proliant Server, in combinatie met virtualisatie via VMWare ESXI. De werknemers en zaakvoerder werden uitgerust met nieuwe HP Prodesk werkstations in combinatie met productiviteitsverhogende ultrawide schermen van LG, dankzij de 21:9 beeldverhouding en de grootte van 34” een ideale vervanger voor een conventionele dual screen opstelling. Als backup oplossing werd gekozen voor Veeam die zorgt voor de backup en indien nodig disaster recovery van de virtuele servers, en dit alles naar een Qnap NAS voor een vlot herstel van gegevens bij bvb virus infecties.

Rijksweg 53
9680 Maarkedal
055 23 20 50
BE 0715 639 670
Fraeye Group